700 milioane euro pentru realizare de parcuri industriale

Daca ti-a placut articolul, ajuta-ne cu un share!

Ion Stefan, ministrul Dezvoltarii, a anuntat ca Romania pune la dispozitie prin Planul National de Relansare si Rezilienta o suma de 700 milioane euro, bani proveniti de la Uniunea Europeana, pentru dezvoltarea parcurilor industriale.

Prin Programul National de Relansare si Rezilienta vor fi alocate sume importante, aproximativ 700 de milioane de euro pentru realizarea acestor parcuri industriale. Dorinta noastra si obiectivul nostru este sa realizam in judetul Vrancea cateva parcuri industriale.”, a spus Ion Stefan intr-o sedinta a Consiliului Judetean Vrancea.

Ministrul Dezvoltarii a adaugat ca judetul Vrancea si zona Moldova vor beneficia in urmatorii patru ani de fonduri importante pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere si feroviare, conditie pentru cresterea economica a zonei.

„Din toate analizele noastre, la sfarsitul anului 2024 vom circula pe Autostrada A7 Moldova, cel putin de la Ploiesti la Bacau. Acest lucru inseamna o capacitate marita de transport, o infrastructura imbunatatita care trebuie completata si cu activitate economica. Daca asteptam sa finalizam autostrada si sa sa ne apucam de activitate economica, mi se pare totul gresit. Lucrurile trebuie facute intr-un tot unitar ce poate genera pentru judetul Vrancea dezvoltarea.”, a adaugat Ion Stefan.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com