A murit Mihai Constantinescu. Artistul avea 73 de ani

Daca ti-a placut articolul, ajuta-ne cu un share!

Mihai Constantinescu a murit marti seara, in jurul orei 19. Artistul, in varsta de 76 de ani, era internat de cinci luni de zile in spital fiind in coma indusa dupa ce a suferit un grav stop cardio-respirator.

Diagnosticul lui de atunci era stenoza aortica stransa, cardiopatie valvulara, hipertensiune pulmonara medie si insuficiente respiratorii. In 2017 artistul a suferit o interventie pe cord, iar in 2007 i-au fost montate valve biologice. Artistul a suferit un stop cardio-respirator in dimineata de 13 mai, iar creierul sau nu a fost oxigenat timp de 10 minute. Ulterior, muzicianul a mai suferit alte doua stopuri cardio-respiratorii.
Mihai Constantinescu a murit, marti seara, in jurul orei 19:10, dupa un stop cardio-respirator! Sotia artistului a spus ca decesul a survenit in spital, in ciuda eforturilor de resuscitare facute, timp de 50 de minute, de catre medici.
O ultima dorinta a sa, pe care insa nu a mai putut sa o duca la indeplinire a fost ca: „I-a promis surorii lui ca va face nunta cu Simona Secrier”.

Mihai Constantinescu a cantat practic toata viata, desi nu a avut de la inceput prea multe studii in domeniu. A absolvit Institutul de Educatie Fizica si Sport din Bucuresti in anul 1973. Cu un an inainte a terminat Scoala Populara.A facut multe turnee in toate tarile ex-socialiste, in Germania, in America si in cateva state din Vestul Europei.

In 2002 a primit Diploma de Onoare in cadrul Galei Muzicii Usoare «O zi printre stele» din partea Ministerului Culturii.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com