Accidente rutiere grave produse anul acesta

Daca ti-a placut articolul, ajuta-ne cu un share!

Accidentul a avut loc pe DE 583, in afara localitatii Baltati din Iasi, din cauza unui sofer care a efectuat in trafic o manevra neregulamentara de intoarcere.

26 septembrie – Trei persoane, printre care un copil de 10 ani, au murit si patru au fost grav ranite intr-un accident de circulatie care a avut loc pe DN2/E85, in afara localitatii Slobozia Bradului, din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum.

8 septembrie – O femeie a murit, iar alte trei persoane, intre care doi copii, au fost ranite grav, dupa ce autoturismul in care se aflau, condus de un sofer aflat sub influenta alcoolului, a lovit violent zidul unei case, dupa ce a distrus un gard de pe marginea DN7, in judetul Arad.

29/30 iunie – Cinci persoane au murit si sapte au fost ranite in urma unui accident rutier petrecut pe DE 581, pe raza localitatii Badeana, judetul Vaslui, fiind activat Planul Rosu de interventie. Accidentul a fost provocat de un sofer in varsta de 31 de ani care s-a angajat intr-o depasire neregulamentara.

29 iunie – O femeie a murit, iar alte opt persoane au fost ranite dupa ce doua autoturisme au fost implicate intr-un accident rutier care a avut loc pe E 85, in localitatea Mogosesti Siret, judetul Iasi.

22 iunie – O persoana si-a pierdut viata, iar alte trei au fost ranite in urma unui accident produs pe DJ 151 din judetul Bistrita-Nasaud, in apropierea localitatii Blajenii de Jos.

21 iunie – Doua persoane au decedat si alti doi minori au fost grav raniti in urma unui accident rutier petrecut pe sensul catre Timisoara al autostrazii A1, la kilometrul 447, in zona localitatii Traian Vuia.

16 iunie – Doua femei au murit, iar alte patru persoane au suferit traumatisme multiple in urma unui accident rutier care a avut loc, pe DN 18, intre localitatile Leordina si Petrova, judetul Maramures.

29 mai – Sapte persoane, printre care si un copil, au fost ranite intr-un accident rutier petrecut pe DN 13E, in zona Campu Frumos, in apropierea municipiului Sfantu Gheorghe.

26 mai – Trei barbati au murit intr-un accident rutier produs pe DN 61, in localitatea Milcovatu din judetul Giurgiu.

22 mai – Doua persoane au murit si patru au suferit rani usoare intr-un accident rutier produs pe Drumul National 15, intre Brancovenesti si Suseni, judetul Mures, conform Agerpres.

23 aprilie – Doua persoane au decedat si alte doua au fost grav ranite in urma unui accident rutier produs marti pe DN 2, in zona localitati buzoiene Potarnichesti.

13 aprilie – Un barbat a murit in urma unui accident rutier petrecut in localitatea Bobalna, iar un altul a fost transportat in stare grava la spital. Cele doua victime au ramas incarcerate in urma impactului dintre autoturismele in care se aflau.

12 aprilie – O tanara de 19 ani a decedat dupa ce masina in care se afla a intrat in coliziune cu un alt autovehicul pe str. Televiziunii din Capitala.

12 aprilie – O persoana a decedat si alte patru au ajuns la spital, dupa ce dubita in care se aflau a intrat intr-un copac pe DN 1A, la iesire din localitatea Cocorastii Olt, judetul Prahova.

6 aprilie – O persoana a decedat si alte doua au ramas incarcerate in urma unui accident rutier in localitatea ilfoveana Jilava, in care au fost, de asemenea, avariate patru autoturisme.

24 ianuarie – Patru persoane si-au pierdut viata intr-un accident rutier, pe Drumul National 65, in judetul Teleorman. Din cauza vitezei, dar si a carosabilului umed, soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului si acesta s-a izbit de un copac. Toti cei patru aveau varste cuprinse intre 30 si 40 de ani.

21 ianuarie – O tanara de 20 de ani, din Suceava, a murit, in urma unui accident rutier provocat de un tanar de 19 ani, care conducea un autovehicul dinspre Gilau spre Cluj-Napoca. In urma accidentului, soferul a fost grav ranit.

20 ianuarie – Doi tineri, ambii in varsta de 18 ani, au murit in urma coliziunii a doua autoturisme pe DN 22, in zona localitatii Palazu Mic.

17 ianuarie – Un barbat a murit si o femeie a fost grav ranita in judetul Constanta, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un copac pe DN 39, intre statiunile Neptun si Olimp.

16 ianuarie – Un tanar in varsta de 22 de ani a murit, iar alte doua persoane au fost ranite, una ramanand incarcerata, in urma unui accident rutier care s-a produs pe DN 5, intre localitatile Adunatii Copaceni si Calugareni, si in care au fost implicate trei autoturisme.

9 ianuarie – Un tanar din orasul Darabani si-a pierdut viata intr-un accident rutier care a avut loc pe drumul national DN 29 B, pe raza localitatii Dealu Mare, in apropiere de municipiul Dorohoi.

7 ianuarie – O persoana a murit si alta a fost ranita intr-un accident rutier produs pe DN 7, in localitatea argeseana Draganu.

6 ianuarie – Doua persoane au murit, iar o alta a fost grav ranita, dupa ce autoturismul cu care se deplasau a intrat intr-un cap de pod, pe DJ100H, in satul Grajdana, comuna Tisau.

5 ianuarie – Un barbat de 43 ani din judetul Galati a murit, in urma unui accident rutier produs pe DN 26, in zona localitatii Vanatori, in care au fost implicate trei autovehicule.

4 ianuarie – Un barbat de 31 de ani, din satul Smardan, judetul Dolj, a murit intr-un grav accident rutier care a avut loc pe raza localitatii respective dupa ce a pierdut controlul autoturismului pe care il conducea.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com