ANCOM: Inca doua site-uri blocate pentru informatii false

Daca ti-a placut articolul, ajuta-ne cu un share!

Alte doua site-uri web au fost blocate de ANCOM pentru transmiterea de informatii false despre COVID-19.

Autoritatile au decis blocarea accesului la site-urile romania-veche.ro si justitiarul.ro din cauza informatiilor false pe tema pandemiei de coronavirus.

Grupul de Comunicare Strategica, a analizat informatiile de pe romania-veche.ro si au considerat ca acestea nu erau sustinute de argumente stiintifice. Tot pe acelasi site, pandemia Coronavirusului era prezentata ca fiind „o conspiratie prin care se incearca introducerea de cip-uri in organismul uman prin intermediul vaccinurilor”. De asemenea se sustinea si ca ar fi o legatura intre coronavirus si comunicatiile 5G.

Site-ul justitiarul.ro, conform GCS, promova ideea ca pandemia ar fi fost creata artificial pentru a “legaliza abuziv vaccinarea”.

Ministerul Afacerilor Interne a solicitat joi, 23 aprilie, in urma analizei Grupului de Comunicare Strategica, blocarea accesului utilizatorilor de internet la site-urile romania-veche.ro si justitiarul.ro din cauza informatiilor false pe tema pandemiei de coronavirus.

In urma acestei decizii, Autoritatea de reglementare in comunicatii (ANCOM), condusa de fostul Premier, Sorin Grindeanu, a cerut joi furnizorilor de internet sa blocheze accesul la cele doua site-uri.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com