Avertizare MAE privind cursele Ryanair din Spania

Daca ti-a placut articolul, ajuta-ne cu un share!
stiri - ryanair - optimus news stiri - spania - ministerul afacerilor

In perioada 24 iunie – 2 iulie s-ar putea sa existe blocaje din partea companiei Ryanair pentru cursele inspre si dinspre Spania, deoarece mai multe organizatii sindicale au anuntat o greva a insotitorilor de zbor, a anuntat Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Selfie Stick (S540W) – Bluetooth Remote

„Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca inspre si dinspre Regatul Spaniei, pe cale aeriana, ca mai multe organizatii sindicale au anuntat o greva a insotitorilor de zbor ai companiei aeriene RYANAIR in zilele de 24, 25, 26, 30 iunie, precum si in perioada 1 – 2 iulie 2022, pe toate intervalele orare, la cele 10 baze situate in Madrid, Malaga, Barcelona, Alicante, Sevilla, Palma de Mallorca, Valencia, Girona, Santiago de Compostela si Ibiza. In acest context, pot exista blocaje majore ale curselor aeriene operate de compania vizata”, a transmis MAE.

De asemenea, MAE le recomanda romanilor sa se informeze din timp in ceea ce priveste zborurile contractate, consultand pagina web si/sau contactand direct operatorul de zbor.

Cetatenii romani pot solicita asistenta consulara la numerele de telefon ale Sectiei Consulare ale Ambasadei Romanei la Madrid la +34 91.734.4004, apelul fiind redirectionat catre Centrul de Contact si Suport al Cetatenilor Romani din Strainatate (CCSCRS) si preluate de catre operatorii Call Center in regim de permanenta.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com