Black Friday de toamna la eMAG: Liviu Dragnea s-a interesat daca ”se dau” si reduceri la pedepse

Daca ti-a placut articolul, ajuta-ne cu un share!

Dupa mai bine de 15 luni la mititica, Liviu Dragnea, fostul presedinte al PSD, a capatat, potrivit colegilor, un comportment cel putin bizar, incercand sa nu piarda nicio ocazie reala sau imaginara de a-si reduce perioada sejurului petrecut dupa gratii.

Astfel, auzind la tranzistorul inchisorii ca, in prima zi de vineri a lunii septembrie, cu ocazia unui Black Friday anticipat, ar putea gasi orice extrem de redus la Emag, ex-liderul PSD s-a luminat la fata si a consumat una din convorbirile telefonice legale cu un apel la cel mai mare retailer online din Romania. Pe parte materiala nu-l interesa nimic intrucat le-a lasat celor de afara lovele cat sa cumpere toata planeta, indiferent de pret. Dragnea era, de fapt, interesat, mai mult daca Emag-ul are, la oferta, si pedepse reduse pentru condamnatii penal.
”Ne pare rau, domnule Nicolae Liviu, dar tot ce aveam redus la raionul pedepse s-a dat ca painea calda. Cele de trei ani jumatate, cum doriti dumneavoastra, nici nu s-au ieftinit, fiind la mare cautare printre colegii de partid. Aaa, ar mai fi, totusi una, dar in perioada asta o avem marita la zece ani, deci nu credem ca v-ar interesa”, au raspuns reprezentantii departamentului de vanzari, facandu-l pe Liviu Dragnea sa dea cu levierul dupa seful atelierului auto in care lucreaza.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com