Cei mai buni furnizori de gazduire web din anul 2020

Daca ti-a placut articolul, ajuta-ne cu un share!

Oferta de gazduire web este extrem de variata. Fiecare furnizor are puncte forte si puncte slabe, dar si diferite pachete, care difera in functie de caracteristicile oferite si de pret.

In acest articol vom arunca o privire mai atenta asupra serviciilor de gazduire web si vom incerca sa evidentiem care sunt cele mai bune optiuni de pe piata, dar si ce probleme pot aparea din punct de vedere SEO atunci cand serviciile oferite nu sunt complete.

Cele mai bune servicii de gazduire web din 2020

Conform specialistilor, cele mai bune optiuni de gazduire web de pe piata internationala sunt:

  • Bluehost – Cel mai bun furnizor de gazduire web din luna august 2020
  • Hostgator – Cel mai bun furnizor de gazduire VPS
  • Hostinger – Cel mai bun furnizor de gazduire a cloud-urilor
  • Inmotion Hosting – Cel mai bun site de gazduire de imagini
  • Hostwinds – Cel mai bun serviciu de gazduire Linux.

Principalele 5 probleme de gazduire care pot afecta SEO site-ul tau web

Importanta SEO a crescut in ultimii ani, in acelasi ritm alert ca si importanta motoarelor de cautare. Daca se aplica masuri inteligente de optimizare SEO se pot atinge pozitii inalte pe Google si pe alte motoare de cautare. Optimizarea SEO este un proces laborios si are un rol strategic pentru orice site web, in orice afacere.

Prin serviciul de gazduire web Host-Age.ro se poate imbunatati pozitia oricarui website in motoarele de cautare, cum este de exemplu Google.
Exista situatii cand se aleg furnizori de gazduire web, care desi au preturi mici, nu ofera toate functionalitatile necesare site-ului, caracteristicile date de ei fiind limitate. Uneori apar si probleme de gazduire web care pot afecta din punct de vedere SEO site-ul. Iata care sunt acestea:

optimus news- stiri online - hosting - web hosting - optimus
  1. Viteza de incarcare a site-ului este lenta

Daca viteza de incarcare a site-ului este scazuta, acest lucru are un impact in scorul SEO. Site-urile care se incarca greu sunt penalizate, iar cele care se incarca imediat au sanse mai mari sa apara in primele rezultate ale cautarii.

Alege un furnizor de gazduire web care iti ofera mai multe facilitati (actualizarea la VPS, cloud hosting) prin care poti oferi clientilor o experienta mai rapida pe site, astfel si clasarea lui in motoarele de cautare va fi mai buna. Pentru a avea cat mai multi vizitatori nu opta pentru o gazduire partajata, sau mai lenta.

  1. Site-ul nu se incarca sau se intrerupe

Un site lent afecteaza performanta SEO. Daca apar erori de tip hardware sau daca serverul este supraincarcat este posibil ca site-ul sa se intrerupa sau sa nu se incarce deloc. In cazul in care site-ul nu mai este online cateva minute, performanta lui SEO va scadea. Cand alegi un furnizor de gazduire web, trebuie sa te asiguri ca va oferi o garantie de uptime de 99%, precum acesta.

  1. Erori la server sau probleme la conexiunea la baza de date

Astfel de probleme pot sa apara cand serverul este supraincarcat cu trafic si pot afecta performanta SEO. Pentru a preveni asemenea situatii neplacute alege un furnizor de gazduire web care sa ofere posibilitatea de actualizare a planului de gazduire, de extindere la un VPS si un plan de hosting de cloud.

  1. Partajarea serverului cu site-uri web spam

O cauza a scaderii performantei SEO poate fi partajarea serverului cu site-uri web spam si adrese de e-mail. Verifica cine utilizeaza adresa ta de IP. In cazul in care un motor de cautare penalizeaza site-urile spam, va penaliza si site-ul care foloseste acea adresa de IP. De aceea, poate fi o idee buna sa alegi un serviciu cu IP dedicat.

  1. TLD ales gresit

Alege un TLD bun, pentru ca vizitatorii sa gaseasca rapid site-ul. Daca adresa site-ului se termina cu .net sau .co este posibil ca vizitatorii sa confunde sau sa gaseasca mai greu site-ul. Cele mai bune nume de site-uri se termina in .com sau .ro. Pentru a preveni astfel de neplaceri, care pot afecta site-ul web, alege un furnizor de servicii de gazduire web/hosting.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com