Cel mai mare sistem fotovoltaic de acoperis a fost inaugurat in Ungaria

Daca ti-a placut articolul, ajuta-ne cu un share!

Companiile Audi si E.ON au instalat cel mai mare sistem fotovoltaic de pe acoperis din Europa, care va functiona in orasul Győr din Ungaria.

Companiile E.ON si Audi au construit un parc solar pe acoperisurile a doua centre logistice de la sediul Audi din orasul Győr (Ungaria), pe o suprafata de aproximativ 160.000 de metri patrati.

Cel mai mare sistem fotovoltaic de pe acoperis din Europa, cu o putere maxima de 12 megawati, situat in sediul fabricii Audi Ungaria, a fost pus in functiune, oficial, miercuri.
Acest proiect reprezinta in multe moduri ceea ce este necesar pentru a ne indeplini tinta de a fi neutri din punct de vedere al carbonului pana in 2050. Pentru a face acest lucru, trebuie sa reconstruim sistemele energetice din zonele urbane si din industrie si sa le orientam catre sisteme neutre in materie de CO2. Consider ca proiectul realizat impreuna cu partenerul nostru Audi este un pas important in demersul nostru de a crea lumea energiei durabile de maine si sper ca va fi urmat de alte proiecte de acest fel”, a declarat Karsten Wildberger, membru al consiliului de administratie al E.ON.

„Obiectivul nostru este clar: pana in 2025, toate sediile Audi ar trebui sa fie neutre din punct de vedere al emisiilor de CO2”, a precizat Peter Kössler, membru al Consiliului de administratie al Audi Production.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com