Dancila vorbeste despre „aroganta specifica” a lui Iohannis. Nou atac al premierului demis

Daca ti-a placut articolul, ajuta-ne cu un share!

Presedintele Partidului Social Democrat (PSD) si candidat la functia de presedinte al Romaniei, Viorica Dancila, le-a vorbit, marti dupa-amiaza, alegatorilor din comuna Concesti din judetul Botosani, despre ”aroganta specifica” a presedintelui Klaus Iohannis, conform Agrepres.

„Cu aroganta lui specifica, se uita la noi ca si cum am fi datori sa il sustinem in tot ceea ce face, sa il sustinem sa aiba mai multe vacante, sa ne critice mai mult in afara granitelor tarii, sa se plimbe mai mult cu avioanele private, sa aiba mai multe week-end-uri, sa stea mai mult pe acasa. Un presedinte care ar trebui sa lucreze 24 din 24, el la ora 18,00 isi face somnul de frumusete. Un presedinte care ar trebui sa lucreze sapte zile din sapte nu lucreaza sambata si duminica pentru ca este in vacanta”, a afirmat Dancila.

De asemenea, liderul social-democrat a spus alegatorilor ca de cinci ani Romania are „un presedinte care a adus ura si dezbinare” si „pentru care oamenii au fost simple cifre”.

„Avem nevoie de un presedinte care sa ii reprezinte si pe cei galbeni si pe cei albastri, sa reprezinte Romania, sa reprezinte tricolorul si sa o faca cu demnitate, asa cum merita acest popor”, a subliniat Viorica Dancila.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com