Elemente SEO importante pentru succesul site-ului dumneavoastra

Daca ti-a placut articolul, ajuta-ne cu un share!

Daca cunoasteti importanta de necontestat a unei dezvoltari web corecte, atunci este timpul sa acordati atentie elementelor de optimizare SEO care transforma un design prost in unul de calitate. care transforma un design prost in unul de calitate

7 elemente ce tin de SEO pe care doriti sa le integrati in web designul site-ului dumneavoastra:

  1. Navigare rapida

Orice utilizator de internet doreste sa navigheze cat mai repede un site si sa citeasca usor informatiile de pe acesta, de aceea trebuie implementata o modalitate facila de utilizat pentru publicul dumneavoastra tinta.

Accesarea barei de navigare trebuie sa fie intuitiva catre informatiile de interes ale cautatorilor, care ar trebui sa fie indrumati practic catre acestea. Daca navigarea pe site-ul dumneavoastra este greoaie, veti determina vizitatorii sa caute in alta parte ceea ce au nevoie.

Pentru o buna optimizare SEO este recomandabil sa aveti incluse rubrici care sa contina subtopicuri, astfel ajutand vizitatorii site-ului sa gaseasca informatiile mai rapid. Pentru o optimizare on-page perfecta, facuta de profesionisti in domeniu, puteti apela la serviciile agentiei SEO 365.

  1. Design receptiv la orice dispozitiv

In zilele noastre, oamenii au devenit tot mai comozi. Toate tehnologiile noi sunt realizate in asa fel incat sa favorizeze comoditatea. Chiar de la inventarea telecomenzii incoace a devenit tot mai vizibil scopul de a simplifica orice utilizare.

Daca doriti ca vizitatorii dumneavoastra sa ramana pe site, trebuie sa aveti un design receptiv la toate dispozitivele folosite in prezent pentru navigare pe internet, cum ar fi: tablete, smarthphone-uri, laptop-uri si calculatoare desktop. Astfel, vizitatorii au o experienta placuta pe site-ul dumneavoastra, indiferent de pe ce dispozitiv va viziteaza.

  1. Ghid de stil

Coerenta unui site este o modalitate buna pentru ca publicul tinta sa fie mentinut atent pe pagina de internet. Un ghid de stil va personaliza brand-ul dumneavoastra. Astfel, se poate decide formatul, culoarea, tipul de fonturi pentru fiecare pagina in parte a site-ului. Un web design al unui site armonios va atrage clienti valorosi.

  1. Imaginile vizuale folosite cu intentie

Este dovedit ca utilizatorii de internet interactioneaza mult mai usor cu un videoclip sau cu o imagine, decat cu un continut scris.

Evitati, totusi, pe cat posibil, sa supraincarcati o pagina cu prea multe elemente vizuale. Creati mai degraba un echilibru intre textele scrise si imaginile sau videoclipurile folosite, deoarece acesta va genera o crestere considerabila a numarului de vizitatori pe site-ul dumneavoastra.

Utilizati intotdeauna elementele vizuale cu intentia de a raspunde asteptarilor cautarilor publicului tinta. Daca aveti continut scris descriptiv cu privire la serviciile dumneavoastra, puteti sa integrati un videoclip sub acel text care explica vizual aceste serviciile. Acest lucru ofera publicului avizat un motiv in plus de a interactiona si de a se implica pe site-ul dumneavoastra.

  1. Butoane sau link-uri Call-To-Action (CTA)

Integrarea butoanelor CTA in structura web design-ului site-ului dumneavoastra este o strategie de marketing online cu scopul bine definit de a converti vizitatorii in potentiali clienti.

Mesajele Call to Action sunt, concret, mesaje scurte sub forma unui link sau buton care incurajeaza vizitatorul sa actioneze.

Un buton call to action bine realizat va determina publicul tinta sa aiba o conexiune eficienta cu afacerea dumneavoastra. Aceste butoane sunt atragatoare pentru ochiul vizitatorilor, deoarece ies in evidenta pe pagina de internet.

Daca aveti o schema de culori de alb, negru, galben si gri, un buton CTA galben va fi reliefat pe pagina in comparatie cu aceste alte culori. Intotdeauna vizitatorii vor fi automat atrasi de un buton galben stralucitor.

  1. Viteza paginii

Degeaba aveti un design exceptional al site-ului, daca nu aveti o viteza buna de incarcare a paginilor. Un element important al site-ului dvs. este viteza acestuia, astfel incat sa asigure navigarea rapida a publicului tinta, care doreste ca in scurt timp sa poata accesa informatiile de care are nevoie.

Utilizatorii de internet isi pierd repede interesul daca o pagina se incarca lent, fapt pentru care se vor indrepta spre pagina unui concurent, care are un site mai rapid.

Pentru a verifica viteza paginii dumneavoastra utilizati Google PageSpeed ​Insights, astfel veti putea vedea in timp real cat de rapid se incarca site-ul dumneavoastra in momentul de fata si veti fi pus la curent cu ce imbunatatiri puteti sa adoptati.

O optiune ideala este sa va bazati pe serviciile de optimizare a vitezei site-ului dvs. oferite de catre o companie de marketing digital. Acest lucru va salveaza mult timp si resurse si va creeaza, totodata, posibilitatea de a va concentra pe administrarea afacerii dumneavoastra.

SEO 365 este compania de online marketing care va va ajuta garantat si cu profesionalism sa creati un site web bine structurat si optimizat pentru motoarele de cautare, asa incat dumneavoastra sa va preocupati de alte indatoriri importante ale afacerii.

Nu uitati!

Designul site-ului dumneavoastra web ocupa un rol esential in succesul unei campanii de marketing online a afacerii pe care o administrati.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com