Furnizorul american de solutii telecom Grandstream intra oficial pe piata din Romania

Daca ti-a placut articolul, ajuta-ne cu un share!

Grandstream, companie americana specializata in furnizarea de solutii de telecom, intra pe piata din Romania prin intermediul companiei Macro International Distribution. care devine astfel unicul distribuitor oficial pentru solutiile de comunicatii unificate SIP si VoIP ale producatorului din Statele Unite.

Astfel, integratorii de solutii telecom, furnizorii de servicii de instalari si resellerii de pe intreg teritoriul Romaniei au acces imediat la toate solutiile din portofoliul Grandstream, fara a mai parcurge etape greoaie de import.

optimus-news - stiri online - ultimele stiri - breakingnews- stiri timisoara- redactie - telecom Grandstream

„Suntem incantati ca Macro International Distribution s-a alaturat echipei noastre ca importator si distribuitor oficial pentru Romania,” spune Tomer Henn, Channel Sales Manager pentru EMEA la Grandstream. „Macro International Distribution este alegerea naturala pentru Grandstream intrucat impartaseste viziunea noastra de a oferi solutii tehnologice complete si servicii cu valoare adaugata care permit integratorilor sa obtina eficienta maxima in orice proiect. Asteptam cu nerabdare ca tot mai multe companii din Romania sa beneficieze de inovatia adusa de Grandstream si de solutiile sale recunoscute si premiate la nivel global”, completeaza Tomer Henn.

Fondata in 1994, Macro International Distribution s-a lansat ca importator si distribuitor de produse fotografice dar, cu timpul, portofoliul solutiilor comercializate s-a diversificat foarte mult. In prezent, Macro importa si distribuie o varietate de echipmanente si produse, prin intermediul departamentelor sale dedicate de printing/tipografie, productie publicitara, tehnica medicala si acum, telecom.

Grandstream considera ca tehnologiile de comunicatii de ultima generatie ar trebui sa fie usor de utilizat si accesibile pentru afaceri de orice dimensiune. Fondata in 2002, compania a fost unul dintre producatorii originali de solutii VoIP si SIP din lume si ofera acum un portofoliu complet pentru toate nevoile de comunicatii ale unei companii: voce, video, date, mobilitate si retea.

Grandstream este printre primii patru producatori globali de telefoane IP cu o gama puternica de echipamente desktop, video si VoIP fara fir. De asemenea, compania americana ofera un portofoliu complet de produse premiate, inclusiv solutii de conferinta video, puncte de acces Wi-Fi si solutii de management, centrale IP PBX, solutii de cloud management, gateway-uri VoIP, adaptoare pentru telefoane analogice, sisteme de acces pentru usi, interfoane si solutii PA, produse de securitate fizica si multe altele. Produsele Grandstream sunt utilizate in peste 150 de tari.

Macro International Distribution, a luat fiinta in anul 1994, fiind de la inceput reprezentantul oficial Agfa Photo in Romania. De-a lungul timpului, compania si-a diversificat domeniile de activitate. Astazi, Macro deruleaza afaceri in domeniul importului si distributiei prin Citeste mai departe

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com