Google lanseaza un program de finantare a proiectelor caritabile din Romania

Daca ti-a placut articolul, ajuta-ne cu un share!

Compania Google a lansat competitia Google.org Impact Challenge dedicata tarilor din Europa Centrala si de Est (CEE), care urmareste sa sustina alfabetizarea digitala si incluziunea economica.

Compania Google a anuntat, joi, lansarea competitiei Google.org Impact Challenge, dedicata tarilor din Europa Centrala si de Est (CEE).
Aceasta campanie urmareste sa sustina alfabetizarea digitala si incluziunea economica. Google va distribui 2 milioane de euro in granturi catre organizatii selectate din Romania si alte zece tari din regiunea CEE, pentru sustinerea unor proiectelor caritabile.

„Tehnologia a fost colacul de salvare pentru multe dintre afacerile si comunitatile europene in timpul pandemiei: de la a-i ajuta pe oameni sa gaseasca informatii medicale, la achizitia online de alimente si a gasi noi metode de a fi in contact cu colegii, partenerii de afaceri si cei dragi. Acest lucru a evidentiat nevoia de a crea un viitor digital accesibil tuturor, in mod special la debutul redresarii economice”, precizeaza comunicatul de presa transmis de Google.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com