Google va cumpara firma de securitate cibernetica Mandiant pentru 5,4 miliarde de dolari

Daca ti-a placut articolul, ajuta-ne cu un share!

Google a decis sa achizitioneze compania de securitate cibernetica Mandiant pentru 5,4 miliarde de dolari, fiind a doua tranzactie ca marime din toate timpurile. Cu Mandiant, Google primeste mai multe instrumente pentru a-si proteja clientii cloud, reactionand rapid la amenintarile online. Compania lucreaza pentru a recruta si a sprijini clientii cloud pe fondul concurentei acerbe din partea Microsoft si Amazon.com.

Google va cumpara Mandiant pentru 23 de dolari/actiune, potrivit unui comunicat de marti. Dupa incheierea tranzactiei, Mandiant va face parte din Google Cloud.

Microsoft a fost, de asemenea, interesat de Mandiant, dar s-a retras din discutii in urma cu mai bine de o saptamana. Microsoft si-a incheiat discutiile de preluare considerand ca Mandiant nu oferea o potrivire strategica suficient de buna.

HUSA IPHONE 13 PRO MAX

Tranzactia ar putea ajuta Google sa se diversifice dincolo de publicitate, care cuprinde cea mai mare parte a veniturilor si profitului sau. Sub conducerea directorului executiv Thomas Kurian, care a preluat conducerea in 2019, Google Cloud a cautat nenumarate modalitati de extindere, lucrand pentru a face serviciul mai fiabil si reinnoindu-si parteneriatele pentru a crea proiecte personalizate pentru mai multi clienti.

Sursa: digitalio.ro

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com