Huawei a lansat noul smartwatch Huawei Watch GT 2

Daca ti-a placut articolul, ajuta-ne cu un share!

Noua generatie de ceasuri inteligente Huawei vine cu noi moduri sport, multiple programe, dar si noi functionalitati precum apel prin intermediul Bluetooth, redare muzica, imbunatatirea capacitatii de monitorizare si gestionare a sanatatii si activitatii fizice. Toate aceste functionalitati ofera cea mai buna experienta de utilizare pentru toti cei care iubesc sportul si urmeaza un stil de viata sanatos.

Huawei Watch GT 2 merge si ma ideparte, fiind echipat cu chipset-ul Huawei Kirin A1, care optimizeaza durata de viata a bateriei. Kirin A1 integreaza o unitate de procesare Bluetooth extrem de avansata, o unitate de procesare audio puternica, un procesor de consum ultra-redus al bateriei pentru aplicatii si o unitate separata de management al energiei. Procesorul responsabil pentru aplicatiile ceasului foloseste procesorul Cortex-M7 pentru un consum de energie ultra-redus, de numai 10uA/MHz, mult sub standardul industriei situat la 30uA/MHZ.

Monitorizarea profesionista a activitatii fizice


Ceasul ofera monitorizarea completa a aproximativ 190 de tipuri de date. Astfel, in modul sport, Huawei Watch GT 2 este compatibil cu 15 sporturi, inclusiv opt sporturi in aer liber (printre care alergare, mers, alpinism, ciclism, inot, hiking si triathlon) si sapte sporturi de interior (mers si alergare pe banda la sala de sport, cycling, inot in piscina, fitness, bicicleta eliptica). Pentru aceste 15 moduri sport, Huawei Watch GT 2 ofera analiza datelor inregistrate in timpul sesiunilor de antrenament, dar si sfaturi profesioniste Citeste mai departe

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com