Huawei doreste sa vanda tehnologia 5G

Daca ti-a placut articolul, ajuta-ne cu un share!

CEO-ul Huawei, Ren Zhengfei, a declarat pentru The Economist că va oferi unei alte companii „acces perpetuu” la brevetele 5G, codul și modelele tehnice existente în schimbul unei taxe unice, pentru a elimina orice legate de presupusul spionaj din partea Chinei sau a gigantul tech.

Ren a mai spus că licența va oferi cumpărătorului libertatea de a modifica codul sursă al Huawei, pentru a soluționa orice problemă posibilă de spionaj. Posibilul pericol de securitate cibernetică pe care Huawei îl prezintă națiunilor occidentale a fost o problemă controversată printre Five Eyes, o alianță de partajare a informațiilor care este alcătuită din Australia, Canada, Noua Zeelandă, Marea Britanie și SUA.

În timp ce Australia, Noua Zeelandă și SUA le-a interzis operatorilor naționali să cumpere echipamente 5G de la Huawei, Canada și Marea Britanie nu au făcut încă același lucru. Ca parte a acestei acțiuni ipotetice, Huawei ar păstra toate contractele sale de transport existente și va continua să dezvolte noi tehnologii 5G, precum și să lucreze pentru a asigura noi contracte de vânzare.

Cu toate acestea, după cum remarcă The Economist, este greu de spus dacă este posibil ca planul să funcționeze. În primul rând, nu este clar dacă guvernul chinez ar fi de acord ca Huawei să vândă o parte din Citeste mai departe

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com