Huawei lanseaza sistemul WiFi Mesh: Conexiuni WiFi rapide pe o suprafata de 300 de metri patrati

Daca ti-a placut articolul, ajuta-ne cu un share!

Huawei Consumer Business Group Romania anunta lansarea sistemului WiFi cu trei benzi, HUAWEI WiFi Mesh, pe piata locala.

Huawei Consumer Business Group Romania anunta lansarea sistemului WiFi cu trei benzi, HUAWEI WiFi Mesh, pe piata locala. Datorita functionalitatii Huawei Share cu care vine echipat noul dispozitiv, conexiunea WiFi poate fi configurata rapid, prin simpla atingere a unui telefon Android, echipat cu NFC si deblocat, de partea superioara a acestuia.

HUAWEI WiFi Mesh este disponibil in retelele partenerilor din 30 martie 2021, pretul de vanzare recomandat incepand, in functie de configuratie, de la 899 lei.

Sistemul HUAWEI WiFi Mesh duce viteza si eficienta la un nou nivel de performanta, facilitand conexiuni WiFi sigure si fiabile in fiecare colt al casei. Acest sitem poate fi folosit cu doua, respectiv trei routere, asigurand conexiuni WiFi fluide pe suprafete de peste 300 m2, fiecare dintre ele acoperind aproximativ 120 m2.

Alimentat de un procesor Gigahome quad-core de 1,4 GHz, HUAWEI WiFi Mesh ofera un sistem WiFi cu trei benzi pentru acoperire in intreaga casa, la viteze de pana la 2200 Mbps. Datorita tehnologiei Huawei Share, HUAWEI WiFi Mesh permite accesul la Internet rapid si fara efort, prin NFC si acord admin, printr-o simpla atingere a routerului cu telefonul, eliminand necesitatea introducerii unei parole. De asemenea, sistemul mai include si algoritmul de securitate Huawei HomeSec, ce previne orice acces neautorizat in retea.

Conexiuni WiFi fara intreruperi

Utilizatorii isi doresc din ce in ce mai mult o experienta rapida si fluida pe Internet, pe o gama larga de dispozitive, de la televizoare inteligente, PC-uri, console de jocuri, tablete si telefoane, pana la dispozitive IoT. Cu toate acestea, semnalele WiFi devin mai slabe, inevitabil, atunci cand trec prin pereti, vitezele devenind mai reduse. Aici intra in joc HUAWEI WiFi Mesh, cu ajutorul carora acoperirea completa in casa devine realitate.

Fiecare router al sistemului WiFi ofera trei benzi, respectiv 2,4 GHz, 5 GHz (frecventa joasa) si 5 GHz (frecventa inalta), cu viteze combinate de pana la 2200 Mbps. Prin urmare, una dintre benzile de 5 GHz poate fi utilizata pentru a stabili reteaua routerelor implicate, pentru acoperire WiFi in intreaga casa.

In plus, HUAWEI WiFi Mesh suporta si detectarea calitatii link-urilor in timp real. Daca este necesar, cele doua benzi separate de 5 GHz pot fi utilizate pentru conectarea la doua routere in scopuri de retea, iar reteaua poate fi comutata automat la 2,4 GHz cu raza lunga de actiune, asigurand o retea WiFi mai rapida si mai sigura.

Fiecare router HUAWEI WiFi Mesh este echipat cu sase amplificatoare si receptoare de semnal independente de mare putere, pentru a imbunatati semnificativ puterea de transmisie a semnalului si sensibilitatea receptorului. De asemenea, datorita optimizarii calitatii WiFi prin chipsetul Gigahome WiFi si codul LDPC de corectie a erorilor, routerele au o performanta anti-interferenta superioara. Tehnologiile inovatoare de roaming si band steering pastreaza cea mai buna conexiune WiFi in orice moment, iar utilizatorul este conectat automat cu cele mai bune benzi si hotspoturi WiFi in timp ce se misca prin casa.

Procesorul Gigahome quad-core de 1,4 GHz, integrat in fiecare router, cu o putere de calcul de pana la 12880 DMIPS si o memorie mare de 256 MB, garanteaza conectivitatea stabila a dispozitivelor inteligente din casa. In plus, configurarea porturilor gigabit Ethernet ofera acces la latime de banda mai mare si partajare de fisiere cu viteze LAN ultra-rapide.

Conexiune printr-o simpla atingere: o solutie inteligenta, fara parola

Cresterea complexitatii parolelor poate proteja reteaua, insa introducerea unei parole complicate sau partajarea acesteia pot fi deranjante. Aceste provocari sunt de domeniul trecutului datorita functiei Huawei Share, disponibila pe HUAWEI WiFi Mesh. Aceasta le permite utilizatorilor sa configureze o conexiune WiFi prin simpla atingere a unui telefon Android, echipat cu NFC si deblocat, de partea superioara a routerului.

Certificate de Uniunea Europeana pentru respectarea GDPR, mecanismele de protectie incorporate HUAWEI HomeSec™ ale routerelor HUAWEI WiFi Mesh impiedica accesul neautorizat prin recunoasterea automata a atacurilor directe si blocarea accesului lor la retea.

Pentru gestionarea WiFi-ului este necesara descarcarea aplicatiei HUAWEI AI Life. Prin intermediul acesteia, poate fi schimbat modul WiFi, se pot seta limite de viteza, pot fi permise conexiuni pentru oaspeti, se pot seta limite de timp WiFi sau se poate intrerupe conectivitatea pe dispozitivele copiilor.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com