Huawei si China Mobile ar putea intra in competitia pentru preluarea operatorului de telecomunicatii brazilian Oi

Daca ti-a placut articolul, ajuta-ne cu un share!

Huawei Technologies si China Mobile ar putea avansa o oferta comuna pentru preluarea operatorului de telecomunicatii Oi din Brazilia, care are dificultati financiare, pentru a-si extinde prezenta pe cea mai mare piata din America Latina, scrie News.ro.

optimus-news - stiri online - ultimele stiri - breakingnews- stiri timisoara- redactie - Huawei - China Mobile
Huawei si China Mobile ar putea intra in competitia pentru preluarea operatorului de telecomunicatii brazilian Oi

Potrivit O Globo, ambele companii chineze anticipeaza o crestere semnificativa a afacerilor dupa ce Brazilia va incepe sa adopte tehnologia 5G, iar reteaua cu fibra optica de 360.000 de kilometri a operatorului Oi este considerata un activ atractiv, scrie News.ro.

Oi a refuzat sa comenteze, in timp ce Huawei si China Mobile nu au raspuns imediat solicitarilor de comentarii din partea Reuters.

Compania Oi, al cincilea mare operator de telecomunicatii fixe din Brazilia, a avut dificultati sa se redreseze, dupa ce in iunie 2016 a cerut protectia legii falimentului pentru a restructura datorii de aproximativ 65 de miliarde de reali.

Reuters a relatat joi ca Oi negociaza cu compania spanioli Telefonica, cu Telecom Italia, dar se afla in negocieri preliminare si cu AT&T si o alta companie chineza scrie www.economica.net

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com