Huawei va construi retele 5G in Marea Britanie

Daca ti-a placut articolul, ajuta-ne cu un share!

Guvernul de la Londra a acordat firmei Huawei permisiunea de a participa la construirea retelelor de comunicatii 5G de pe teritoriul Regatului Unit.

Putem continua sa lucram alaturi de clientii nostri pentru a atinge obiectivele legate de implementarea tehnologiilor 5G. Decizia ce are la baza dovezi solide se va transpune in aparitia unor infrastructuri de telecomunicatii care vor fi mai avansate, mai sigure si mai eficiente economic, ideala pentru viitor. Aceasta va oferi Regatului Unit acces la tehnologie de varf si va asigura existenta unei piete competitive. Am oferit operatorilor de telecomunicatii din Regatul Unit acces la tehnologie de ultima generatie de-a lungul a mai bine de 15 ani. Vom continua sa dezvoltam aceasta relatie benefica, sustinandu-ne clientii pe masura ce acestia investesc in retele 5G, contribuind la cresterea economica si ajutand Regatul Unit sa ramana un jucator de top la nivel global”, anunta, marti, un comunicat de presa al Huawei.
„Suntem de acord ca o piata diversa de furnizori si competitia corecta sunt esentiale pentru fiabilitatea retelelor, pentru inovatie, dar si pentru a oferi clientilor acces la cea mai buna tehnologie”, precizeaza comunicatul companiei Huawei.

Decizia adoptata de guvernul de la Londra intervine in ciuda faptului ca administratia Trump ceruse Londrei sa refuze implicarea companiei chineze Huawei in reteaua 5G din Marea Britanie, pe motiv ca ar aparea riscul unor operatiuni de spionaj in favoarea Chinei.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com