Incendiu la Institutul “Matei Bals” din Capitala

Daca ti-a placut articolul, ajuta-ne cu un share!

Incendiul care a izbucnit la un pavilion al Spitalului ”Matei Bals” din Capitala, fiind declansat planul ”rosu”, a fost lichidat.

Patru persoane au decedat. 102 persoane au fost evacuate, au fost afectate patru saloane. La Institutul ”Matei Bals” s-au deplasat seful DSU, Raed Arafat, ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, secretarul de stat in MS Andreea Moldovan, prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu. Un numar de 38 de echipaje de prim ajutor au fost mobilizate. Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au deschis un dosar penal in rem pentru savarsirea infractiunii de ucidere din culpa.

UPDATE ORA 08.30 Dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul incendiului de la Institutul Matei Bals

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au deschis un dosar penal in rem pentru savarsirea infractiunii de ucidere din culpa in cazul incendiului de la Institutul Matei Bals din Capitala, soldat cu moartea a patru pacienti, scrie Agerpres.

Procurorii se afla deja la fata locului si au inceput cercetarile, potrivit reprezentantilor Parchetului.

Prof. dr. Adrian Streinu Cercel a declarat vineri ca avizele Institutului „Matei Bals” „sunt in ordine, ultima linie de oxigen fiind montata in decembrie”.

Potrivit lui Streinu Cercel, este vorba despre o cladire care a fost facuta in 1953 si refacuta „din toate punctele de vedere, inclusiv din punct de vedere al aprovizionarii cu oxigen”.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com