Jaluzelele solare ultima fita in materie de energie regenerabila

Daca ti-a placut articolul, ajuta-ne cu un share!

Amatorii de energie regenerabila au un nou sistem la care pot apela daca vor sa adopte panouri solare, fara investitii masive si reamenajari in casa potrivit playtech.ro

In fiecare an, tehnologia de conversie a energiei solare in electricitate devine mai eficienta si poate fi integrata in sisteme mai compacte. Pentru ca exista foarte mult interes in acest domeniu, sumele investite in cercetare si dezvoltare sunt fabuloase, iar beneficiile sunt semnificative.

Cel mai nou trend implica atasarea de panouri solare pe obiectele pe care le ai deja in casa si care sunt expuse la lumina naturala a soarelui. Din acest motiv, Elon Musk a creat tiglele solare, iar o companie mai putin cunoscuta a realizat de curand jaluzelele solare. Acestea din urma se pot vedea in fotografia de mai sus.

Compania din spatele jaluzelelor inteligente este intitulata SolarGaps, iar primele produse sunt impresionante. Acestea sunt perfecte pentru cazurile in care stai in chirie sau, pur si simplu, nu vrei sa treci prin efortul de a-ti instala panouri solare pe casa.

Pentru a fi cat se poate de eficiente in colectarea razelor solare, jaluzelele de la SolarGaps sunt capabile sa se reorienteze pe parcursul zilei dupa pozitia soareluri. In plus, le poti controla printr-o Citeste mai departe

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com