Klaus Iohannis: PSD, pentru Romania, a fost si este o catastrofa

Daca ti-a placut articolul, ajuta-ne cu un share!

Presedintele Klaus Iohannis a participat sambata la Adunarea Regionala a organizatiilor PNL Sud-Vest (Oltenia).

Seful statului a vorbit despre castigarea tuturor alegerilor, pentru reconstruirea Romaniei, si a criticat guvernarea PSD, sustinand ca promisiunile electorale ale social-democratilor din 2016 nu au fost indeplinite – drumuri, spitale, scoli.
„PSD, pentru Romania, a fost si este o catastrofa. (…) In schimb, au reusit sa-si insurubeze neamurile, prietenii, membrii de partid in multe, multe pozitii publice. Oamenii competenti au trebuit sa faca loc pentru acesti incompetenti care aproape ca au reusit sa distruga sistemele publice din Romania, care aproape au reusit sa inlature democratia din Romania. (…) Dar unii ne-am opus tot timpul. Ne-am folosit instrumentele constitutionale si am oprit foarte multe din prostiile, nesimtirile pe care le-au planificat pesedistii pentru Romania”, a afirmat Iohannis, considerand ca cel mai mare succes in acest sens este rezultatul referendumului din 26 mai.
Klaus Iohannis a adaugat ca trebuie „reconstruit ce a stricat PSD”, ca Romania are nevoie de „reconstructie si modernizare”, pentru a ajunge „o tara normala”. „Sunt oltean impreuna cu oltenii mei!”, le-a mai transmis el liberalilor prezenti, conform Agerpres.
La Adunarea Regionala a organizatiilor PNL Sud-Vest (Oltenia) a participat si presedintele partidului, Ludovic Orban.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com