Manager eMag: Cand intri pe eMAG, noi stim totul despre tine, ce ai facut in ultimii ani

Daca ti-a placut articolul, ajuta-ne cu un share!

Cand o persoana intra pe site-ul eMAG, compania stie totul despre ea, inclusiv ce a facut in ultimii ani, a afirmat, miercuri, managerul de Resurse Umane al companiei, Cosmin Dodoc, la conferinta internationala HR Uncovered.Cand o persoana intra pe site-ul eMAG, compania stie totul despre ea, inclusiv ce a facut in ultimii ani, a afirmat, miercuri, managerul de Resurse Umane al companiei, Cosmin Dodoc, la conferinta internationala HR Uncovered.

optimus-news - stiri online - ultimele stiri - breakingnews- stiri timisoara- redactie - emag- director emag

Intrebat despre strategia de profilare a angajatilor, reprezentantul eMAG a explicat ca echipa interna de marketing a companiei actioneaza atat pe acest segment, cat si pe targetarea clientilor.

„Pe zona de profilare de angajati lucram cu echipa noastra de marketing. Noi functionam si ca o agentie interna de marketing, nu lucram cu agentii, avem o echipa de marketing foarte puternica, fie ca vorbim de research, fie ca vorbim de targetare. In momentul in care intri pe eMAG, noi cam stim totul despre tine, ce ai facut ultimii ani, asa ca…”, a afirmat Cosmin Dodoc.

Ulterior, reprezentantul eMAG a precizat ca a facut aceasta afirmatie „doar ca om de Resurse Umane”.

„Ganditi-va cat de greu e sa gasesti un produs intr-un hipermarket cu cateva zeci de mii de produse! Drumul este cu atat mai dificil de gasit intr-un magazin online cu peste sase milioane de produse. Utilizam tehnologia sa il ajutam pe client sa isi gaseasca repede produsul dorit si sa i se livreze in cele mai bune conditii. La asta ma refeream cand am zis de istoricul clientului pe site”, a explicat pentru AGERPRES Cosmin Dodoc.

Pe de alta parte, reprezentantul eMAG a subliniat ca, pentru aceasta companie, oamenii „nu sunt niste roboti”.

„Lucram cu echipa interna inclusiv pe zona de campanii media sau pe campanii pe social media, facem profilare cu ei, ca vorbim de targetare 18-22 de ani, call-center, adica ne ajuta foarte mult pe zona asta, si inputul lor e foarte valoros. Da, cu down-size-ul de rigoare: in momentul in care clientul e pe primul loc, echipa noastra de marketing s-ar putea sa ne ajute putin mai greu decat daca am lucra cu cineva extern, dar incercam sa dezvoltam competentele astea inclusiv in echipa de HR. Am specializat pe cineva pe zona de digital, cumva sa ‘furam’ knowledge-ul din echipa de marketing si sa il aducem la noi sa ne descurcam de unii singuri. Sa stiti ca nu este doar despre date, e si despre oameni, de asta suntem aici. Oamenii nu sunt niste roboti aici”, a incheiat managerul pentru Resurse Umane al companiei scrie www.economica.net

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com