Moscova a afirmat ca armata sa a simulat tiruri de rachete cu capacitate nucleara in enclava rusa Kaliningrad

Daca ti-a placut articolul, ajuta-ne cu un share!

Acest anunt a fost facut in cea de-a 70-a zi a interventiei ruse in Ucraina, care a facut mii de morti si a provocat cea mai mare criza de refugiati in Europa de dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial, cu peste 13 milioane de persoane stramutate, scrie Agerpres.

Dupa ce a trimis trupe in Ucraina la sfarsitul lunii februarie, presedintele rus, Vladimir Putin, a proferat amenintari abia voalate care sugerau ca intentioneaza sa desfasoare arme nucleare tactice.

Memorie Externa USAMS – 256 GB Type-C + USB 3.0

Ieri, in cursul manevrelor militare din aceasta exclava rusa de la Marea Baltica situata intre Polonia si Lituania, doua tari membre ale UE, Rusia a simulat „lansari electronice” de sisteme de rachete balistice mobile Iskander cu capacitate nucleara, a declarat Ministerul rus al Apararii intr-un comunicat.

Fortele ruse au efectuat lovituri unice si multiple asupra unor tinte care simulau lansatoare de sisteme de rachete, aerodromuri, infrastructura protejata, echipamente militare si posturi de comanda ale unui inamic fictiv, a precizat comunicatul.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com