Noul proiector LED WiFi BenQ GV1. Ofera oportunitati de vizionare in orice locatie

Daca ti-a placut articolul, ajuta-ne cu un share!

BenQ GV1, noul proiector LED lansat de BenQ, este de marimea unei cani si functioneaza foarte simplu, direct prin Wi-Fi, Bluetooth si USB-C.

Compact si usor, noul videoproiector portabil BenQ GV1 vine alimentat de o bateria interna si este capabil sa proiecteze filme sau orice alt tip de continut multimedia. Pentru asta se foloseste de o conectivitate versatila, ce include un modul Wi-Fi si Bluetooth, precum si un port USB-C™ DisplayPort. Bateria inclusa este capabila sa ofere o functionare continua de pana la 3 ore, garantand o durata de viata de peste 20.000 de ore.

GV1 asigura versatilitate si usurinta in utilizare prin intermediul conectivitatii Wi-Fi si Bluetooth, sau chiar prin intermediul unui hotspot wireless direct, atunci cand nu este disponibila o conexiune Wi-Fi. Pe langa acestea, BenQ GV1 include un port USB-C capabil sa ruleze continut prin DisplayPort over USB (cu ajutorul DisplayPort Alternate Mode) si este gata sa redea fisiere media direct de pe un stick USB-C.
Ca si suport Audio, GV1 vine echipat cu un difuzor de 5W, insa cu o simpla atingere de buton ofera si optiunea de boxa portabila prin Bluetooth.
Utilizand un sistem de proiectie DLP, folosita in 90% din cinematografele Digitale din lume, BenQ GV1 ofera calitatea inconfundabila DLP, culori precise si claritate, alaturi de o sursa de lumina LED care functioneaza impecabil timp de 30.000 de ore.

BenQ GV1 este disponibil in Romania, la un pret recomandat de 1998 lei.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com