O companie americana a primit acceptul de a lucra cu Huawei

Daca ti-a placut articolul, ajuta-ne cu un share!

Compania americana Qualcomm a obtinut din partea Guvernului SUA acceptul de comercializa anumite produse companiei chineze Huawei Tehnologies pentru telefoanele mobile.

Qualcomm a anuntat ca a primit unda verde guvernamentala pentru a vinde catre Huawei cipuri 4G ce se integreaza in telefoanele produse de cunoscuta firma din China.

„Am primit o licenta pentru un numar de produse, intre care se afla unele produse 4G.”, a spus purtatorul de cuvant al companiei americane, citat de Reuters. Acesta nu a precizat ce se va intampla in viitor cu cipurile 5G si daca acestea vor putea fi vandute catre compania din China ce produce unele dintre cele mai bine vandute smartphone-uri din lume.

Qualcomm a depus si alte solicitari pentru a obtine licente de comercializare, Huawei fiind unul dintre clientii companiei in ceea ce priveste produsele destinate modelelor mai ieftine de telefoane mobile.

Qualcomm si ceilalti producatori americani de componente electronice folosite in telefoanele Huawei au primit in luna septembrie interdictie de la Washington de a mai vinde firmei din China, ceea ce a dus la scaderea rapida a cotei de piata a Huawei in ceea ce priveste comercializarea modelelor de smartphone.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com