Proiect de 100 de milioane de lei pentru digitalizarea Romaniei

Daca ti-a placut articolul, ajuta-ne cu un share!

Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei si Ministerul Fondurilor Europene au semnat contractul de finantare pentru proiectul Platforma Software Centralizata pentru Identitate Digitala (PSCID).

Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei si Ministerul Fondurilor Europene au semnat, la data de 1 septembrie, la sediul Guvernului Romaniei, contractul de finantare pentru proiectul Platforma Software Centralizata pentru Identitate Digitala (PSCID).

Valoarea totala a proiectului este de circa 100 de milioane de lei (valoarea exacta: 99,939,410.00 lei), din care 97,940,721.76 lei reprezinta fonduri structurale nerambursabile iar 1,998,688.24 lei reprezinta o cofinantare. Beneficiarul este Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei.

„Astazi facem un pas inainte in ceea ce inseamna transformarea digitala a sistemelor autoritatilor publice nationale. Prin aceasta platforma software centralizata, vom putea facilita accesul cetatenilor la o serie de servicii ale autoritatilor publice, in principal la cele 36 de evenimente de viata care sunt cuprinse in Programul Operational Competitivitate pentru perioada 2014-2020”, a declarat Calin Bota, secretar de stat in Ministerul Fondurilor Europene.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com