Revolut s-ar putea extinde in domeniul creditelor ipotecare si al portofelelor criptografice

Daca ti-a placut articolul, ajuta-ne cu un share!
revolut - optimus-news.com stiri online - ultimele stiri

Platforma bancara digitala Revolut lucreaza vrea sa se extinda in domeniul criptomonedelor si analizeaza, de asemenea, sectorul ipotecar, a declarat directorul sau general, in timp ce compania cu sediul la Londra isi continua strategia de a deveni o asa-numita „super-aplicatie”, noteaza Reuters.

Revolut, care ofera in prezent servicii de plati, tranzactionare de cripto-monede, conturi de economii si tranzactionare de actiuni, se concentreaza pe termen scurt pe extinderea ofertelor sale de remitente si pe lansarea unui produs „buy now, pay later”. Dar compania de tehnologie financiara mai are de lucru pentru a deveni un ghiseu unic pentru servicii financiare, a declarat directorul general Nik Storonsky.

Laptop LENOVO IdeaPad 530S-15IKB – REFURBISHED

„De exemplu… portofelele descentralizate si permiterea de depozite, retrageri de criptomonede si imprumuturi – aceasta este o alta piesa care ne lipseste si la care lucram”, a declarat el pentru Reuters.

El a adaugat ca este important pentru companie sa ia in considerare extinderea in domeniul creditelor ipotecare, deoarece imprumuturile pentru locuinte „sunt o parte destul de importanta a vietii financiare a consumatorilor”.

In timp ce superaplicatii precum WeChat din China au luat avant in alte parti ale lumii, platformele all-in-one s-au dovedit evazive in Statele Unite si Europa.

Revolut nu este singura in incercarea sa de a deveni o super-aplicatie financiara la nivel mondial. Marcile globale, de la Amazon la IKEA si Walmart, elimina intermediarii financiari traditionali si introduc software de la startup-uri tehnologice pentru a oferi clientilor orice, de la servicii bancare si de credit la asigurari.

Revolut deschide, de asemenea, noi coridoare de remitente pentru a le permite utilizatorilor sai din SUA sa trimita bani peste granite in pana la 30 de minute. In ianuarie, compania a introdus remitente fara comision catre conturi bancare din Mexic si a lansat recent transferuri rapide din Statele Unite catre Chile, Brazilia si Coreea de Sud.

„Este uimitor, pentru ca nimeni in lume nu poate face acest lucru. Daca verificati WorldRemit sau Wise sau Western Union, niciunul dintre ei nu are aceasta capacitate de transfer instantaneu de bani fara taxe”, a declarat Storonsky.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com