Sase candidati inscrisi pentru prezidentiale. Mai este asteptat unul singur

Daca ti-a placut articolul, ajuta-ne cu un share!

Duminica, 22 septembrie, este ultima zi pana la care pot fi depuse candidaturi pentru alegerile prezidentiale din Romania din anul 2019.

Biroul Electoral Central (BEC) a anuntat ca a validat, duminica, inregistrarea candidaturilor lui Klaus Iohannis, Dan Barna, Mircea Diaconu si Kelemen Hunor pentru alegerile prezidentiale din anul 2019.

BEC a precizat, pe de alta parte, ca a respins inregistrarea candidaturii lui Miron Cozma, motivul invocat fiind acela ca, din totalul celor 309.656 de semnaturi depuse pentru el, peste 270.000 de semnaturi erau in realitate doar fotocopii.

Pana acum au fost depuse sase candidaturi pentru alegerile prezidentiale. Duminica seara se asteapta sa se prezinte pentru a-si depune candidatura si Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu.

Dintre politicienii care doreau sa participe la cursa pentru Cotroceni, Florentin Pandele, primarul din Voluntari, a anuntat ca renunta sa candideze, intrucat nu vrea sa-i creeze probleme sotiei lui, Gabriela Firea, care a revenit in PSD si este implicata in campania electorala a acestui partid.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com