Stefanini Romania si FintechOS incheie un parteneriat pentru digitalizare in sistemul bancar

Daca ti-a placut articolul, ajuta-ne cu un share!

Stefanini Romania, subsidiara locala a gigantului brazilian de servicii IT, alaturi de FintechOS, companie care dezvolta tehnologie pentru domeniul financiar-bancar anunta un parteneriat care le ofera bancilor o solutie eficienta pentru accelerarea procesului de digitalizare a interactiunii cu clientii, in special pe partea de onboarding si creditare.

Windows 10 PRO la doar 379 RON

Onboarding este termen utilizat pentru a descrie procesul de inregistrare si identificare a noilor clienti in sistemul informatic al unei institutii financiare.
Parteneriatul dintre Stefanini si FintechOS a debutat pe piata din Romania in 2019 si tinteste extinderea in alte tari. Echipe mixte din cele doua companii sunt deja angajate in initiative concrete de dezvoltare si livrare de servicii. Oferta se concentreaza in prezent pe integrarea in sistemele informatice ale bancilor a unor solutii digitale de onboarding si creditare. Echipele mixte Stefanini-FintechOS exploreaza si proiectarea solutiilor de servicii financiare complete cu Citeste mai mult pe Economica.net

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com