TikTok a devansat mai multe websiteuri in 2021, inclusiv Google

Daca ti-a placut articolul, ajuta-ne cu un share!

TikTok a fost cel mai popular website in 2021, depasind pana si Google, conform platformei Cloudflare, citata de Business Insider.

Raportul Cloudflare, 2021 Year in Review Internet Rankings, spune ca TikTok a ocupat pentru prima data prima pozitie in luna februarie a acestui an. Insa aplicatia a inceput sa ramana constant pe locul 1 din luna august.

Topul marcheaza o schimbare majora fata de 2020, cand TikTok a detinut locul opt in acelasi raport, Google ocupand intre timp prima pozitie.

TikTok, detinut de o companie chineza cunoscuta pana recent drept ByteDance, a devenit accesibila la nivel mondial in august 2018, cand a fuzionat cu alta aplicatie populara, Musical.ly. Influencerii si-au indreptat atentia catre Musical.ly dupa ce Vine, o platforma unde utilizatorii puteau posta videoclipuri de 7 secunde, a incetat sa existe in 2017, potrivit cotidianul.ro.

HUSA IPHONE 13 PRO MAX -(MAGNETIC CASE)

TikTok a reusit aceasta performanta in 2021, fiind peste Google, dupa ce si-a unit serviciile cu Musical.ly
Dupa ce TikTok si Musical.ly si-au combinat serviciile, popularitatea aplicatiei a crescut exponential.

TikTok a inregistrat cresteri enorme in timpul pandemiei, pe masura ce oameni de toate varstele au descarcat aplicatia, considerata pana nu demult o platforma orientata exclusiv catre adolescenti. Conform Statista, TikTok a raportat un plus de 180% in ceea ce priveste gradul de utilizare in randul persoanelor cu varste intre 15 si 25 de ani. In T1/2020, cand efectele pandemiei de Covid-19 incepeau sa afecteze planeta, TikTok a inregistrat 315 de milioane de descarcari la nivel mondial.

In iulie 2021, datele agregate de Sensor Data aratau ca TikTok a fost descarcat de trei miliarde de ori, borna depasita pana atunci doar de Facebook. Aplicatia reprezinta acum destinatia preferata a brandurilor care planuiesc sa isi comercializeze produsele, TikTok intentionand sa isi deschida intre timp un lant de restaurante in regim takeaway in SUA.

O buna parte din succesul TikTok se bazeaza pe algoritmul aplicatiei, tinut relativ ascuns de catre companie. Conform unui document citat de Business Insider, platforma diversifica intentionat pagina principala (For You Page) astfel incat utilizatorii sa nu se plictiseasca.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com