Ultimele inovatii electronice vor fi expuse de maine la Las Vegas

Daca ti-a placut articolul, ajuta-ne cu un share!

De maine, incepe in Las Vegas celebrul targ de inovatii electronice „Consumer Electronic Show”. Timp de 3 zile vom afla ce gadgeturi noi au pregatit marile companii din domeniu.

Sunt asteptate ecranele cu rezolutie 8K, sistemul care mareste flacara la aragaz doar cu vocea, sistemul care publica reclame in functie de starea trecatorilor si pantofii care isi schimba talpa in funtie de mediu.

O firma si-a gasit inspiratia in bucatarie si propune inlocuirea butoanelor cu unele inteligente. Acestea permit proprietarilor unei case sa mareasca flacara aragazului prin comanda vocala si il opresc automat daca este lasat nesupravegheat prea mult timp.

Sistemul Townew promite sa ne usureze relatia cu pungile de gunoi. Cosul se deschide automat cand detecteaza un obiect din apropiere, iar sacii se sigilieaza singuri, la o simpla apasare a unui buton.
In materie de televiziune, e asteptata tehnologia 8k dispune de patru ori mai multi pixeli decat 4K si de 16 ori mai mari decat ecranele 1080p. Samsung va prezenta un ecran fara margini, iar LG un model OLED flexibil care coboara din tavan.

Specialistul in recunoasterea faciala Cyberlink va folosi un sistem ce determina varsta, sexul si starea emotionala a trecatorilor pentru a le afisa reclame adecvate, spune Europa FM.

Sa ne pregtim si de Wahu – o pereche de pantofi care isi schimba forma talpii lor pentru a se potrivi cu mediul inconjurator.

Pantofii folosesc un piston electronic pentru a umple o serie de spatii cu lichid. Scopul : sa produca aderenta suplimentara sau amortizare, in functie de necesar.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com