Un depozit din Arad a ars complet impreuna cu 2000 de tone de cereale

Daca ti-a placut articolul, ajuta-ne cu un share!

Un incendiu puternic a cuprins, in noaptea de sambata spre duminica, un depozit cu 2.000 de tone de cereale, situat in orasul aradean Santana, intreaga constructie fiind distrusa de flacari.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arad, George Plesca, a declarat ca incendiul a izbucnit in jurul orei 2,00, la fata locului intervenind Detasamentul de Pompieri Arad si pompieri din Chisineu-Cris si Santana, potrivit Agerpres.

„In depozit se aflau aproximativ 2.000 de tone de cereale, iar in momentul sosirii echipajelor de interventie, incendiul se manifesta generalizat la intreaga structura, cu posibilitatea propagarii la alte constructii anexe si la patru camioane de transport. Interventia a fost foarte dificila, din cauza posibilitatii prabusirii constructiei, a prezentei din abundenta a materialului combustibil si a imposibilitatii patrunderii in interiorul constructiei”, a declarat Plesca.

Duminica dimineata, pompierii inca actionau pentru stingerea ultimelor focare, iar o autospeciala a Detasamentului de Pompieri Arad va ramane in zona pentru supraveghere.

„Nu s-au inregistrat victime, dar a ars in totalitate depozitul si un cap tractor. Cauza incendiului este in curs de stabilire”, a mai precizat reprezentantul ISU Arad.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com