Un tanar care ar fi infectat intentionat mai multe fete cu virusul HIV umbla liber pe strada.

Daca ti-a placut articolul, ajuta-ne cu un share!

Un barbat in varsta de 30 de ani, din Arad, infectat cu HIV, este acuzat ca a transmis intentionat virusul la cel putin doua tinere. Printre ele, si o minora.

Individul, care este cercetat pentru infractiuni contra sanatatii publice, este liber si chiar se lauda cu alte cuceriri pe retelele de socializare.
Nimeni nu l-a monitorizat, iar numarul victimelor ar putea fi mult mai mare.

Tanarul de 30 de ani a contactat virusul HIV in spital, la nastere, in anul 1989. Intre timp, barbatul a devenit adult, s-a casatorit, iar acum are si copii.

In timp ce era casatorit, aradeanul a inceput o relatie cu o minora – in varsta de 17 ani la acea data – pe care a imbolnavit-o. La 20 de ani, tanara a descoperit ca este seropozitiva. La inceput, nici macar nu a inteles diagnosticul.

„Nu am stiut ce inseamna. Medicul mi-a explicat rezultatul analizelor. Am crezut ca pica cerul pe mine. Am spus ca aici s-a terminat toata viata mea. Aveam 17 ani cand l-am cunoscut si era prima mea relatie. Nu am stiut ca el este bolnav. Ulterior diagnosticului meu am aflat ca el este in tratament de mai multi ani. Cred ca m-a imbolnavit intentionat…. scrie renasterea.ro

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com