Ungaria, atacata din Rusia, China si Vietnam

Daca ti-a placut articolul, ajuta-ne cu un share!

Ungaria a fost tinta unor atacuri cibernetice care au vizat servicii bancare si de telecomunicatii.
Ungaria a fost tinta unor puternice atacuri cibernetice lansate joi de pe servere aflate in Rusia, China si Vietnam, au transmis reprezentanti ai bancilor si operatorilor de telecomunicati.

Atacurile au fost lansate de hackeri care au incercat sa paralizeze sistemele informatice bancare si de telecomunicati prin inundarea cu un volum mare de trafic.
Acesta a fost unul dintre cele mai puternice atacuri de hacking produs vreodata in Ungaria, atat ca marime cat si in privinta complexitatii. Hackeri rusi, chinezi si vietnamezi au incercat sa lanseze un atac de acest tip impotriva institutiilor financiare ungare, dar au incercat sa suprasolicite si retelele Magyar Telekom.”, au precizat reprezentantii firmei de telecomunicati, citati de Reuters.

Chiar daca hackerii au reusit sa afecteze serviciile unora dintre bancile din Ungaria si sa blocheze telecomunicatiile in anumite zone aglomerate din capitala Budapesta, in cele din urma specialistii IT ai companiilor vizate au reusit sa respinga atacurile cibernetice lansate in valuri.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com