Victimele carnagiului de pe autostrada din Germania erau din Galati

Daca ti-a placut articolul, ajuta-ne cu un share!

Patru persoane au murit iar o alta se afla in stare critica la Spital dupa ce microbuzul in care se aflau a fost strivit intre doua camioane. Victimele au fost identificate cu greu de catre politistii germani.

Victimele accidentului teribil produs pe o autostrada din Germania si in care patru romani au murit striviti in masina prinsa intr-un blocaj rutier sunt din Galati. Este vorba de trei femei si un barbat care au murit pe loc si un alt barbat aflat in stare critica la Spital. Tot in stare grava se afla internat si soferul vinovat de producerea accidentului, un barbat care conducea un autocamion inmatriculat in Suceava, potrivit politistilor germani.
Camionul din Romania a intrat in plina viteza in microbuzul marca Opel Vivaro oprit in spatele unui camion in blocajul de pe autostrada, iar masina izbita a fost strivita. Trei femei cu varste cuprinse intre 27 si 48 ani, si un tanar de 27 ani au murit in momentul impactului. Cu greu a fost scos dintre fiarele contorsionate un barbat de 40 ani care se zbate intre viata si moarte pe patul spitalului.

Doua dintre victimele decedate in accident erau sot si sotie, soferul de 27 ani al microbuzului Opel si femeia care se afla pe scaunul din dreapta. Cei doi erau din localitatea Tudor Vladimirescu, judetul Galati, in timp ce femeile aflate pe scaunele din spate, si ele decedate, sunt tot dintr-o localitate din apropiere de Tecuci, judetul Galati. Accidentul s-a produs la sfarsitul saptamanii trecute pe autostrada 44, intre Lichtenau si jonctiunea Bad Wunnenberg-Haaren, in directia Dortmund.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com