#vinrobotii in lupta cu Coronavirus

Daca ti-a placut articolul, ajuta-ne cu un share!

Departamentul pentru Situatii de Urgenta din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, in parteneriat cu Bucharest Robots, primul start-up de robotica din Romania si Asociatia Suport, introduc robotii in lupta cu Coronavirus.

Incepand de astazi, Bucharest Robots si Asociatia Suport pun la dispozitia Institutului National de Boli Infectioase “Profesor Doctor Matei Bals” un robot autonom de dezinfectie cu lumina UVC pentru dezinfectarea spatiilor largi si aglomerate care sunt foarte dificil de dezinfectat cu metode traditionale.

Tehnologia Robotului UVD este eficienta in combaterea bacteriilor, virusurilor, fungilor si a altor patogeni.

Robotul care foloseste spectrul de lumina UVC este complet autonom, functioneaza fara interventie umana si poate dezinfecta singur mai multe saloane sau sali de operatii, avand o productivitate mult mai mare si protejand astfel personalul medical din spitale.

Solutia dezvoltata in Danemarca a fost aleasa si de catre China pentru dezinfectie, acestia comandand deja peste 200 de bucati, dar si in spitale din Taiwan, Italia, Marea Britanie, Danemarca, Japonia, Emiratele Arabe Unite si altele.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com