Ziua Comunicatiilor, marcata cu dezbateri in studio si audienta online

Daca ti-a placut articolul, ajuta-ne cu un share!

Editia 2020 a conferintei Ziua Comunicatiilor adopta un format inovativ, cu dezbateri derulate intr-un studio multimedia si audienta conectata pe diverse canale online si social media.

Pe 15 septembrie, reprezentati ai celor mai relevante institutii publice implicate in digitalizarea Romaniei si ai principalilor jucatori din industrie vor dezbate modul in care telecomunicatiile ajuta la depasirea provocarilor generate de pandemie. Conferinta se distinge prin diversitatea tematicii care abordeaza structurat relatia telecomunicatii digitalizare, viitorul 5G in Romania precum si perspectiva practica a inovatiei tehnologice.

“Comunicatiile transcend nu doar economia ci si pandemia. Iata ca reusim cu ajutorul tehnologiei sa ne intalnim pentru a discuta viitorul tehnologiei. 2020 ne-a scos din zona de confort si ne-a determinat sa cautam solutii pentru a duce mai departe o dezbatere inceputa in urma cu 25 de ani. Formatul nou in care se desfasoara Ziua Comunicatiilor aduce insa oportunitatea extinderii audientei dincolo de reperele spatiale care ne-au limitat in trecut. Avem sansa sa ne adunam mai multi, sa colaboram mai usor, iar mesajele pe care le conturam sa fie tot mai relevante. Dezbaterile vor fi la fel de animate ca la editiile precedente, iar inter activitatea este garantata de platforma de videoconferinta utilizata” afirma Liliana Balici, Director General, ITS Events, organizatorul evenimentului.
Editia 2020 are o participare impresionanta, atat la nivelul autoritatilor publice – Dragos Preda, Secretar de stat, Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor (MTIC) • Eduard Lucian Lovin, Vicepresedinte, Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) • Sabin Sarmas, Presedinte, Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei (ADR) • Marian Murgulet, Secretar de stat Tehnologia Informatiei – Chief Information Officer la Guvernul Romaniei) • Dan Cimpean, Director General al Centrului Naƫional de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica (CERT-RO) • Toma Cimpeanu, Director General al Asociaƫiei Naƫionale pentru Securitatea Sistemelor Informatice (ANSSI) cat si a jucatorilor din industrie -Ericsson, grupul Digi, Orange, Telekom, Vodafone, Huawei, Groupama, #gomobile (Samsung, certSIGN), Connect44, RolaxIT Innovation, Dezbaterile vor fi moderate de jurnalistul de televiziune Tudor Musat.

Participarea interactiva la conferinta este permisa prin inregistrare gratuita pe site: https://ziuacomunicatiilor.ro/inregistrare/

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com